Om oss

Markedet for både lån med (og uten) sikkerhet kan virke uoversiktlig. Med mange som konkurrerer om din oppmerksomhet når du skal søke lån, kan dette føre til at du ikke ender opp med de beste lånevilkårene. 

Et lån med sikkerhet i bolig kan på generelt grunnlag beskrives som et gunstig lån, og er blant de billigere lånene vi alle har tilgang på. 

Hos oss kan du sette deg godt inn i artikler som forklarer hvorfor dette er tilfellet, hvordan du kan søke m.m.

Vi tilbyr ikke finanstjenester

Denne nettsiden ble laget da vi selv skulle søke lån med sikkerhet i bolig, og opplevde å slite med å finne all informasjonen vi trengte om prosessen og samtidig en enkel måte å søke på. 

Vi vil beskrive oss som over snittet god på økonomi og finans, og artiklene er nøye utformet med rikelig med kilder som støtter opp under det vi skriver. Samtidig vil vi understreke at vi ikke er utdannet innenfor finans, og at vi selv ikke tilbyr finanstjenester. 

Dette nettstedet er i sin helhet finansiert på at ulike finansaktører velger å annonsere her. Dette påvirker ikke hva vi skriver.

Ris eller ros?

Vi hører gjerne fra deg om du har innspill for hvordan hjemmesiden kan bli bedre. Se vår kontaktinfo her. Du kan også følge oss på LinkedIn.